18-годишен мигрант беше арестуван във вторник при скандален бандитски побой

...
18-годишен мигрант беше арестуван във вторник при скандален бандитски побой
Коментари Харесай

Седми мигрант беше арестуван при жесток гангстерски побой над ченгета от нюйоркската полиция на Таймс Скуеър: източници

18-годишен мигрант беше задържан във вторник при абсурден бандитски побой над двама ченгета от нюйоркската полиция на Таймс Скуеър, което го трансформира в седмия бежанец- търсещ палач, който да бъде привързан с шокиращата офанзива, уловена на видео.

Яруин Мадрис беше арестуван от ченгетата и чака обвинявания за нападението против лейтенант от полицията в Ню Йорк и служител на реда, до момента в който те се опитваха да разбият непокорна навалица на 27 януари, споделиха източници от правоприлагащите органи пред The ​​Post.

Само един от мигрантите, обвързван с нападението, беше арестуван без гаранция – Йохенри Брито, 19 – до момента в който останалите бяха упрекнати в нахлуване и освободени без гаранция.

Полицейски източници споделиха, че множеството от тях — Йорман Реверон, 24; Джоан Борада, 22 г.; Уилсън Хуарес, 21 г.; Дарвин Андрес Гомес-Изкиел, 19 г.; и Келвин Сервита Ароча, 19 – се счита, че са се качили на рейс и са избягали в Калифорния, като са дали подправени имена на обвързвана с църквата организация с нестопан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР