18 души загинаха при падане на автобус в Черно море

...
18 души загинаха при падане на автобус в Черно море
Коментари Харесай

18 души загинаха при падане на автобус на черноморския бряг на Русия

18 души починаха при рухване на рейс в Черно море в съветския Краснодарски край. Повече от 20 души са избавени, осем от тях са приети в болница, оповестява ТАСС.

Автобус с служащи е паднал от 4 метра в морето от кея в съветския Краснодарски край.

" В рейса са били над 35 души - те са служащи, които вземат участие в построяването на пристан на компанията " Таманнефтгаз " в село Волна ", оповестява източник от районното поделение на Министерството на стопанската система на Русия.

Той добавя, че рейсът принадлежи на компанията, която построява кея за петролната и газова компания. Превозвал е служащите на смени.

 Снимка 309420
Източник:

По-рано Южният районен център на Министерството на изключителните обстановки заяви за гибелта на шест души.

Основната версия е нарушаване на разпоредбите за придвижване. Наказателно дело е формирано по реда на членове " Нарушаване на разпоредбите за придвижване и употреба на транспортните средства " и " Предоставяне на услуги, които не дават отговор на условията за сигурност ".

Дълбочината на морето, където рейсът е паднал във водата е към четири метра. Автобусът, към този момент е повдигнат от кран на брега. На мястото на случая има повече от 80 спасители и 27 машини.

Допълнително са ангажирани водолази от Крим, хеликоптер с медицински екип е изпратен от Краснодар.



Властите от Краснодарския край твърдят, че са подготвени да дават цялата нужна помощ на фамилиите на жертвите и потърпевшите. Както оповестява kuban24.tv, губернаторът на региона Вениамин Кондратиев е инструктирал да се приготвят домове за околните на умрелите служащи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР