18-годишният Димитър, който изнасили и уби възрастна жена в град

...
18-годишният Димитър, който изнасили и уби възрастна жена в град
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на изверга Димитър, изнасилил и убил старица

18-годишният Димитър, който изнасили и уби възрастна жена в град Бяла черква се изправи пред Съда във Велико Търново. По искане на Окръжна прокуратура му беше наложена постоянна мярка за „ задържане под стража “ въпреки протеста на защитата му.

Димитър влезе безмълвен в заседателната зала. 18-годишният мъж ще остане за постоянно в ареста, след като беше задържан с мярка до 72 часа. От прокуратурата обаче настояваха той да остане под стража до приключване на делото, съобщава regnews.net.



„ Към момента в Окръжен съд- Велико Търново се провежда частно наказателно дело, образувано от Окръжна прокуратура- Велико Търново за налагане на мярка „ задържане под стража “ към обвиняемия по дело за изнасилване и убийство. Като прокуратурата изложи своите съображения за искане на най-тежката мярка за неотклонение. Съответно защитата изложи съображение по налагане на по-лека мярка “, сподели говорителят на Съда Пламен Караиванов.



Димитър извършил бруталното убийство на 6-ти декември. Промъкнал се в дома на 70-годишната жена и я изнасилил. За да не извика за помощ Димитър запушил устата й, следствие на което тя се задушила. Тялото на бабата беше открито в събота сутринта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР