18 000 флакона с диазотен оксид или така наречения райски

...
18 000 флакона с диазотен оксид или така наречения райски
Коментари Харесай

Конфискуваха 18 000 флакона с райски газ на Южното Черноморие

18 000 флакона с диазотен оксид или по този начин наречения божествен газ, продавани на разнообразни места по Южното Черноморие са конфискувани при профилирана полицейска интервенция.
Прочетете още
Установени са общо 15 лица, продаващи балони с божествен газ, на които са формирани предупредителни протоколи за съблюдаване на условията - божествен газ да не се продава за прилагане в затворени пространства и на малолетни лица.

Предстои изпращане на материалите по случаите в бургаската прокуратура, както и известяван на БАБХ и РЗИ за взимане на отношение в сферата им на подготвеност.

Органите на реда напомнят, че в всеобщата приложимост на така наречен “Смеещ се газ ” постоянно се пропущат дълготрайните последствия, нанасяни върху човешкото тяло и душeвността, а точно: зашеметяване, звукови и образни халюцинации, в понижена сензитивност към болежка, дезориентация и комплициране, мускулни конвулсии, изтръпване и разпределяне на мускулите, влошена съгласуваност и липса на баланс, параноя.

Проверките измежду продавачите на божествен газ ще продължат през целия летен сезон във всички курорти, като ще се разчита на детайла на изненадата и авансово добита информация.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР