172 742 са гласувалите българи зад граница според данните на

...
172 742 са гласувалите българи зад граница според данните на
Коментари Харесай

Парадоксът с вота от чужбина за “Възраждане” frognews.bg

172 742 са гласувалите българи зад граница съгласно данните на Централната изборна комисия при 100% обработени протоколи. Вече стана ясно, че партия “Възраждане ” печелят вота в Испания и Италия. 

 

Това обаче е забавно. Тези две страни са членки на Европейския съюз. Освен това са и членки на НАТО. Сиреч - все организации, против които се бори партията на Костадин Костадинов. Знаем, че най-малко публично групировката упорства за предоговаряне на изискванията ни за участие в Европейски Съюз, провежда референдум за опазване на българския лев и отсрочване приемането на еврото (което прочее е публична валута и в Испания, и в Италия), а също така желае да излезем от НАТО. 

 

Абсолютен дисонанс има сред цялата политическа платформа на партия “Възраждане ” и поддръжката, която те са получили от сънародниците ни в Западна Европа, която Костадинов и съпартийците му презират.

 

Нещо повече - италианската премиерка Джорджа Мелони единствено преди дни излезе на трибуната на италианския парламент с меко казано остра тирада в поддръжка на Украйна, която скри шапката на проруските политици в отговор на апели на италианска депутатка, че би трябвало да се водят мирни договаряния и да не се изпраща оръжие на Киев. 

 

Не ме разбирайте неправилно, всеки има право на политическите си възгледи. Но когато те са в цялостно противоречие с метода ти на живот, изникват и доста въпроси. Не може да гласуваш против всичко западно, до момента в който обясняваш какъв брой хубаво е в Западна Европа и какъв брой организиран е животът там. Не можеш да гласуваш за партия, която не признава еврото, до момента в който работиш и взимаш парите си в същата тази валута, плащаш налози в тази валута, харчиш заплатата си в техните магазини. 

 

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР