170 опаковки лекарства с надпис на турски език, отриха полицаи

...
170 опаковки лекарства с надпис на турски език, отриха полицаи
Коментари Харесай

Откриха турски лекарства в магазин в Симеоновград 

170 опаковки медикаменти с надпис на турски език, отриха служители на реда  в магазин по време на вчерашната интервенция в Симеоновград. Както съобщихме, полиция, Национална агенция за приходите и БАБХ организира интервенция  за противопоставяне на стандартната престъпност, попречване и откриване на закононарушения, свързани с политическите права на жителите и определяне на търсени лица и моторни транспортни средства. 

В различен от магазините чиновниците на Национална агенция за приходите са установили нарушаване, изразяващо се в неизравняване наличността на касата на обекта, за което са съставили протокол.

В града са тествани 3 заложни къщи, 3 търговски обекта и пункт за черни и цветни метали. Проверен е и склад за предпазване на препарати за растителна отбрана и оръжеен магазин. 

В хода на акцията пътните служители на реда следиха и за извършители по Закона за придвижване по пътищата. В рамките на 6 часа са тествани 181 МПС и 206 лица. За установени нарушавания по Закона за придвижване по пътищата са формирани 6 акта, 27 фиша и са връчени на водачи 3 електронни фиша.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР