17 тийнейджъри са заподозрени, че са насилвали сексуално 12-годишно момиче

...
17 тийнейджъри са заподозрени, че са насилвали сексуално 12-годишно момиче
Коментари Харесай

17 тийнейджъри, сред които българи, са заподозрени в сексуално посегателство над 12-годишно момиче

17 младежи са обвинени, че са насилвали полово 12-годишно момиче " няколко пъти седмично в продължение на няколко месеца " в Австрия, като са снимали или фотографирали дейностите си, заяви полицията, представена от Агенция Франс Прес. Деянията са осъществени в сиромашки квартал в южната част на Виена " сред февруари и юни 2023 година, на стълбища, в тоалетни, в гараж, в хотел или в домовете на причинителите ", съобщи пред медиите полицейският чиновник Флориан Финда.

Заподозрените, множеството от които са малолетни, са от сирийски, турски, италиански, български и сръбски генезис. Двама от тях са на възраст под 14 години и не носят наказателна отговорност.

Почти всички те са известни на полицията за други закононарушения и са упрекнати в разнообразни полови закононарушения и в правене на фотоси на полови похищения против малолетни. 13 от тях бяха разпитани и отчасти отхвърлиха обвиняванията. Обвиняемите и жертвата, австрийска гражданка, са се срещнали посредством един от младежите, с който младото момиче сякаш първо се е заговаряло. След това тя открила контакт с другите момчета.

Те са си споделяли видеозаписи на осъществените дейности посредством обществените мрежи, като един от тях е обвинен, че е заплашвал да излъчи изображенията, в случай че жертвата му откаже. Според полицията обаче нито един от фрагментите не е бил оповестен в интернет.

Страхувайки се от репресии, младото момиче запазило безмълвие, преди най-сетне да се довери на майка си през октомври, която неотложно подала тъжба. Според полицията отбраната ѝ е обезпечена. Предстои следствието да бъде предадено на прокуратурата, която ще дава отговор за хвърлянето на светлина върху този случай, който е извънредно необичаен в тази страна с невисок % на престъпност
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР