17-годишното момиче е в неизвестност вече пети ден. Не е

...
17-годишното момиче е в неизвестност вече пети ден. Не е
Коментари Харесай

Следа? Профилната снимка на изчезналата Ивана е сменена преди час...

17-годишното момиче е в неопределеност към този момент пети ден. Не е ясно обаче кой е сменил фотосите, защото се знае, че Ивана е оставила телефона си в учебно заведение в деня на изгубването си. Пред Българска национална телевизия началникът на районното ръководство в Дупница основен комисар Йордан Зарев съобщи, че полицията знае за промяната и казусът се ревизира от отдел " Киберпрестъпност ".

 

Припомняме, че съгласно оповестената информация в деня на изгубването си Ивана е оставила раницата си, в която бил и телефонът ѝ, в учебно заведение. Засега не е ясно кой има достъп до нейния профил.

.

Новата профилна фотография във Facebook на изчезналата Ивана Георгиева

 

Издирването продължава. Акцията е извънредно огромна. В нея вземат участие разнообразни групи – полиция, жандаремия, горски, доброволци, Планинската избавителна работа. Обходен е доста огромен периметър, някои места се повтарят. Проверени и са гористи местности, реката е тествана, употребяват се следови кучета дронове, само че досега няма резултат, сподели основен контрольор Зарев.

Кметът на Дупница Първан Дангов благодари на всички участници в издирването. Продължава разпоредената от него инспекция във всички дупнишки учебни заведения.

 

Знам кой е персоналният доктор на Ивана, знам в кое учебно заведение е учила до осми клас. Резултати се чакат към 8 март. Кризисният щаб е изслушал трима специалисти от Държавната организация за протекция на детето, сега се работи, уточни Дангов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР