17-годишното момче от Кнежа, което бе намерено мъртво заровено в

...
17-годишното момче от Кнежа, което бе намерено мъртво заровено в
Коментари Харесай

17-годишният от Кнежа убит жестоко заради запалка пистолет

17-годишното момче от Кнежа, което бе открито мъртво заровено в торище, и двамата обвинени за убийството, се срещнали вечерта преди случая. Младежът от Кнежа се качил на стоп в колата на двамата на възраст 20 и 21 година И тримата са роми. Пътували са до близкото градче Бяла Слатина. На връщане стопаджията предизвикал двамата в купето с експанзия - извадил бутафорно оръжие - запалка, наподобяваща револвер. Ударите са били с дървен предмет, евентуално бухалка. Предполага се, че боят е почнал в колата. След закононарушението тя била измита. Предстои да бъде изследвана от експерти. Жестокото ликвидиране е станало към 24 ч пред нощта в неделя против понеделник. Родителите на убитото момче подали сигнала в Плевенската полицейска дирекция във вторник следобяд. Това стана ясно на брифинг през днешния ден с присъединяване на зам. окръжния прокурор на Плевен Николай Пачовски, шефа на Плевенската полицейска дирекция Веселин Вътов, началника на престъпния бранш Христо Терзиев и други проверяващи.

В хода на следствието не са събрани доказателства, че 2 са били дилъри на дрога, нито за похищение на жертвата, каквито спекулации се появиха в медиите. Двамата признават виновността си и към този момент спомагат на следствието. Те не са използвали алкохол преди ударите, а за жертвата не се знае - чакаме експертизите. Още се ревизира версията им, че спорът е зародил след проявена експанзия на жертвата.

За двамата ще бъде поискана непрекъсната мярка за задържане, разясни прокурор Пачовски.

Двамата не работят, единият е със приблизително обучение, другият не е приключил гимназия. Нямат престъпни регистрации, не са осъждани.

Загиналият е на 17 година, преди към месец станал татко, бебето е на 30 дни.

Засега няма напрежение в Кнежа, само че ще засилим полицейското наличие, увери комисар Вътов.

В памет на починалия юноша община Кнежа разгласи печал със заповед на кмета Йлийчо Лачовски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР