17-годишно момиче е с разкъсно-контузна рана на крака, след падане

...
17-годишно момиче е с разкъсно-контузна рана на крака, след падане
Коментари Харесай

17-годишно момиче пострада при падане на мазилка в Пазарджик

17-годишно момиче е с разкъсно-контузна рана на крайници, след рухване на мазилка от жилищен блок в Пазарджик, заяви за радио „ Фокус “  представителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов.
Той изясни, че преди обяд е получен сигнал на телефон 112 за това, че част от облицовъчна мазилка на жилищен блок, който се намира наоколо до Езиковата гимназия „ Бертолд Брехт “ в Пазарджик, е паднала и наранила 17-годишно момиче. „ На място са изпратени патрул на Районно ръководство „ Полиция “, дежурен екип на пожарната в Пазарджик и екип на „ Спешна помощ “.
Момичето се е намирало наоколо до жилищния блок, когато парче от облицовъчната мазилка се е откъртило и е паднало върху крайници му е като е предизвикало разкъсно-контузна рана. Момичето е превозено в болничното заведение в Пазарджик. Няма заплаха за живота му. Установени са родителите на детето, подадена е информация до тях за положението му. Разяснени са правните благоприятни условия родителите да подават тъжба по случая, тъй като няма данни за закононарушение от общ темперамент.
Мястото е оградено полицейска лента от страна на екипите на полицията и пожарната. Ще се подхващат ограничения за премахване на рискови детайли от мазилката на блока, с цел да няма други сходни произшествия “, изясни Стоянов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР