17-годишният вратар на Пламен Андреев даде интервю, в което говори

...
17-годишният вратар на Пламен Андреев даде интервю, в което говори
Коментари Харесай

Една от надеждите на Левски: Ники Михайлов постоянно ми дава съвети и ме успокоява

17-годишният вратар на Пламен Андреев даде изявление, в което приказва за своята кариера. Той призна, че е извънредно признателен на капитана и титулярен пазач на " сините " Николай Михайлов, защото му оказва помощ със съвет и друга позиция.
" Всичко е наред. Чувствам се като че ли съм на точното място в точното време. Работя непрекъснато за футболното и личностното му развиване, с цел да съм на равнището, на което се чака да си в клуб като Левски. Имах известни компликации при акомодацията ми към първия тим поради промяната на хората, с които съм работил в школата, само че за към два месеца ги преодолях. Много ми оказа помощ отношението на Славиша Стоянович и съотборниците ми. Чувствам се добре в съблекалнята.
Тренирам с първия тим от една година. Изискванията не са се трансформирали, те са идентични за всички възрастови групи, аз и преди играх на „ Герена “. Натоварването в школата на Левски през последните години е доста високо и в това отношение не съм имал проблеми в първия тим. В началото имаше леко напрежение в мен, само че това беше по време на първия месец, до момента в който бяхме на подготовка в Хърватия, след това се отпуснах, тъй като ме одобриха доста добре в състава " - стартира той пред dsport.
" Изключително съм признателен на Ники Михайлов, който непрекъснато ми дава препоръки на тренировките. Винаги се стреми да ме успокои и да ми придаде убеденост, с цел да мога да покажа най-хубавото от себе си. Същевременно ми дава друга позиция от моята " - добави Андреев.
Тийнейджърът призна още, че обичаният му вратар е легендата на Байерн Мюнхен и Германия Мануел Нойер. Андреев признава, че го е харесал на Световното състезание по футбол през 2014 година, когато се показа на висота и завоюва трофея с Германия.
Съвсем скоро пък още един млад и перспективен български футболист ще премине при " сините ". .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР