17-годишният палестинец, който намушка с нож 16-годишно момче в София,

...
17-годишният палестинец, който намушка с нож 16-годишно момче в София,
Коментари Харесай

Бежанецът, който намушка 16-годишно момче, остава постоянно в ареста

17-годишният палестинец, който намушка с нож 16-годишно момче в София, остава за непрекъснато в ареста. Решението е на Софийския областен съд.
В правосъдната зала палестинцеът
се появи необут и изиска да се свърже с роднините си, които не знаели за неговото задържане.

Палестинецът е упрекнат за това, че на 23 септември на ул. „ Пиротска “ в София, посредством нанасяне на удар с нож в региона на корема на потърпевшия, е предизвикал телесна щета, изразяваща се в пострадване на коремната стена, засягаща две области на тънкото и дебелото черво.

Съдът се е съгласил с доводите на наблюдаващия прокурор, че обвиненият може да се укрие или да извърши друго закононарушение. Самият той съобщи пред съда, че е в България от към година и половина и живее в център за настаняване на бежанци в „ Овча купел ”.

Работел като стажант във фризьорски салон в „ Студентски град ”.
17-годишният твърди,
че е влезнал в ролята на умиротворител и опитал да помогне на момчето, което било намушкано с нож, само че от различен човек. Според прокуратурата обаче това изказване е погрешно. От обвиняването настояват, че са събрали задоволително доказателства, че точно той е направил закононарушението.

„ Ще се ревизират всички версии. Засега следствието е единствено на 72 часа. Той е осъждан за нелегално прекосяване на границата. В момента е притеглен за друго осъществено от него закононарушение ”, разяснява прокурорът Надежда Иванова.

„ Дрехите и обувките му са конфискувани и допускам, че с тях ще бъдат осъществени прецесуално-следствени дейности. Безспорно е имало спор сред две групи младежи, който е прераснал в сборичкване. Няма никакви справедливи данни, че ударът с нож е нанесен от моя подзащитен. Иззето е средството на закононарушението, няма ДНК експертиза ”, сподели юристът на обвинения Атанас Палашки.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР