17-годишните Реджеб и Хюсеин са двамата ученици, които късно снощи

...
17-годишните Реджеб и Хюсеин са двамата ученици, които късно снощи
Коментари Харесай

Огромна мъка в село Чукарка! 17 г. Реджеб и Хюсеин се връщали от къна, когато станало фаталното меле

17-годишните Реджеб и Хюсеин са двамата възпитаници, които късно нощес откриха гибелта си в нелепа злополука, написа Флагман.бг. Двамата починаха на място, откакто лекият автомобил БМВ 330, с който се придвижвали, се забил в крайпътно дърво по трасето Руен-Айтос.

В бавареца са пътували общо четирима души - 18-годишният Исмаил е седял на предната седалка, а зад кормилото е бил 20-годишният Мустава, другите двама - откъм гърба. Мъжката компания се прибирала към Айтос след къна - при мюсюлманите в навечерието на сватбата у младоженците се прави къна геджеси - у булката, и даул чалдърмак у жениха.



Това е като прощалните моминска и ергенска вечер. Четиримата младежи имали роднинска връзка, били братовчеди. За злощастие обаче сватбените планове се почерниха, поради нелепия случай. Семейството е унищожено от нещастието, която ги сполетя, разясняват поданици от село Чукарка, които още не могат да одобряват, че Реджеб и Хюсеин към този момент ги няма на този свят.

Припомняме, че малко преди среднощ, 20-годишният Мустафа натиснал съвсем до дъно газта на БМВ и в изискване на десен завой, в региона на село Ябълчево, изгубил надзор над автомобила и поради високата скорост, несъобразена с релефа на пътя, колата поднесла и се забила в едно от крайпътните дървета.



По информация на изданието Мустафа е дал негативен резултат на тест за приложимост на алкохол, взета му е и кръвна проба, само че е бил арестуван от полицейските чиновници от РУ-Айтос, твърди наш източник.

От тежкия удар е потърпевш и Исмаил, който с комоцио и фрактура на дясната ръка, без заплаха за живота, е настанен за лекуване в УМБАЛ - Бургас.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР