17-годишен тийнейджър от Кърджали е бил прострелян при стрелба в

...
17-годишен тийнейджър от Кърджали е бил прострелян при стрелба в
Коментари Харесай

17-годишно момче от Кърджали е простреляно в Копенхаген

17-годишен младеж от Кърджали е бил прострелян при пукотевица в Копенхаген през вчерашния ден. Това заяви 24rodopi.com, базирайки се на негови близки.

Раненото момче било откарано в клиника в датската столица, като полицията уведомила родителите му за случилото се. Снощи той е умрял в болничното заведение.

При стрелбата са били ранени трима души, като аргументите към момента не са ясни.

Според, работната версия на проверяващите в датската столица, е, че причинителите са кюрди от Ирак, които са шведски жители, а името на момчето от Кърджали е Тунджай Е. Той чиракувал в бръснарница в Копенхаген.

Собственикът на бръснарския салон от кюрдски генезис е наел на работа гурбетчията от България. Той е тежко ранен. Лека рана на ръката е 15-годишен възпитаник, който пристигнал да се подстригва в салона.

„ Двама кюрди пристигнали да убият притежателя на бръснарския салон, в който работеше Тунджай. Вместо да се скрие, той застанал сред убийците и „ патрона си “. Вероятно мислел, че против него няма да стрелят и ще даде късмет на " патрона " си да избяга. Бил прострелян във врата “, описаха пред 24rodopi.com близкия на убития младеж.

Информацията от полицията в Копенхаген е нищожна. Трима са били простреляните през вчерашния ден, положението на притежателя на бръснарският салон е сериозно. Разследващите ревизират връзка с ликвидиране в друга част на датската столица - Норебро, предния ден, за което са арестувани двама шведски жители.

Късно през вчерашния ден убийците на Тунджай също били арестувани, гласи неофициалната информация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР