17-годишен младеж от село Търнава бе изправен на подсъдимата скамейка

...
17-годишен младеж от село Търнава бе изправен на подсъдимата скамейка
Коментари Харесай

Карък! Младеж със скутер се заби в паркиран автомобил и потроши приятеля си

17-годишен юноша от село Търнава бе изправен на подсъдимата пейка за шофиране на неточен скутер, с който се забил в кола и ранил друго момче, научи BulNews.bg. Делото против хлапака се гледа преди дни в районния съд в Бяла Слатина, където С.В.В. бе приет за отговорен и наказан на публично неодобрение. Освен мъмренето, момчето ще би трябвало да заплати и разноските по процеса в размер на 455 лв..
От документите по делото излиза наяве, че злополуката е станала на 10 септември предходната година, малко преди среднощ в селото. Джигитът е юркал скутер „ Малагути Фантом Ф 12 “ без регистрационни табели и без да има шофьорска брошура. Докато давал газ по тъмните улички в селото с приятеля си, момчето се увлякло и се натресло в паркиран автомобил. От конфликта потърпевш и приятелят му, който при рухването неприятно си счупил подбедрицата. Младежът получил затруднение на контузията, като след това откритата рана почнала да се възпалява и почнало да се образува некроза на меките тъкани. Веднага след злополуката С.В.В. се качил още веднъж на скутера и избягал от мястото на случая.
Скоро по-късно обаче ченгетата го намерили и джигитът си получил заслуженото за безрасъдното си държание. Сега присъдата му ще бъде прочетена пред колектива на образователното заведение, в което учи, а приятелят му има право да заведе цивилен иск за претърпяната контузия.
Определението на магистратите е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР