17-годишен младеж е задържан за нападение, грабеж и побой над

...
17-годишен младеж е задържан за нападение, грабеж и побой над
Коментари Харесай

Арестуваха 17-годишен, пребил и ограбил възрастен инвалид във Врачанско

17-годишен юноша е арестуван за нахлуване, обир и побой над възрастен мъж с 95% неработоспособност във врачанското село Крушовица, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в София. Под управлението на Районна прокуратура – Оряхово се води досъдебно произвеждане за осъщественото закононарушение.

Случаят: на 10.03.2020 година, посредством телефон за незабавни случаи 112, е постъпила информация за обир на възрастен мъж, станал по-рано същия ден. Пострадалият - осемдесет и осем годишният Ц.Т., е съобщил, че към 18 ч. на 10.03.2020 година, в дома му в с. Крушовица, област Враца, бил атакуван от познато за него лице и са му били отнети 40 лв.. На пенсионера, който е с 95% неработоспособност и е мъчно преносим, били нанесени удари с юмруци в лицето.

Местопроизшествието неотложно е било посетено от екип на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи от град Оряхово. Извършителят на незаконното действие в началото се е укрил, само че вследствие на извършените оперативно-издирвателни мероприятия на идващия ден е бил открит и арестуван. Същият е малолетен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР