17-годишна женска тигрица от зоопарка в град Борос в западната

...
17-годишна женска тигрица от зоопарка в град Борос в западната
Коментари Харесай

Евтаназираха тигрица, заразена с COVID-19

17-годишна женска тигрица от зоопарка в град Борос в западната част на Швеция е евтаназирана, след като състоянието ѝ бързо се влошава след инфектиране с COVID-19, съобщава БТА.

Житовното е дало положителна проба на 13 януари.

Мъжки тигър в същото заграждение като женската също показвал „ умерени респираторни симптоми “. Зоологическата градина е затворена за сезона и ветеринарният лекар на място е въвел „ вътрешни мерки за биобезопасност “.

По-рано този месец три горили са дали положителен тест за коронавирус в зоопарка в Сан Диего, което се смятат за първите случаи сред видовете в САЩ. Други животни също са се заразили с вируса, включително норка в Дания, кучета в Канада и котка в Обединеното кралство.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18904  Англия ще оказва помощ на другите страни да наблюдават новите варианти на COVID-19 Англия ще оказва помощ на другите страни да наблюдават новите варианти на COVID-19  Хонконгското държавно управление наложи необявен локдаун в един от регионите на града Хонконгското държавно управление наложи необявен локдаун в един от регионите на града  Масовото тестване в Словакия е открило ковид измежду 1,18 % от изследваните Масовото тестване в Словакия е открило ковид измежду 1,18 % от изследваните
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР