17 – годишната Михаела Михалева, която избяга от дома си

...
17 – годишната Михаела Михалева, която избяга от дома си
Коментари Харесай

17-годишната Михаела още е в Берлин. Немски служби отказвали да я върнат на родителите ѝ

17 – годишната Михаела Михалева, която избяга от вкъщи си в Камено при започване на декември, към момента е в Германия. Въпреки че полицията я откри, немски обществени служби са решили, че момичето може да остане в Берлин. Родителите ѝ са безапелационни, че те не са ѝ давали документ, с който да премине границата.

Както Burgas24.bg заяви, на 6 декември, без никакви индикации, Михаела бяга от вкъщи си. Това се случва за повторно през годината, само че през юни тя въпреки всичко се връща. След като е оповестена за търсене, при започване на януари немската полиция я намира в апартамент в берлинския квартал " Шпандау ". Момичето е изведено от квартирата, населявана от приятеля ѝ и фамилията му, като е настанена в обществен дом в Берлин. Майка ѝ, Пенка, получава позвъняване от въпросния обществен дом. Мъжът, който звъни се показва за преводач и реализира връзка с две дами, оповестява БНР.

" Първият им въпрос, на госпожите, беше " Имам ли нещо срещу Михаела да остане при тях? “. Което, за мен, е неуместно и им споделих, че желая детето ми си пристигна при мен, у дома, да знам къде е и какво се случва с нея. Следващите им въпроси – в каква среда живеела, какви ни били материалните условия… Някакви неуместни въпроси. След това ми обявиха, че тя се чувствала добре там, където се намирала и не желала да се прибира в България “, споделя Пенка.

Същата вечер, преводачът се обажда, с цел да каже, че Михаела е пусната от вкъщи, с цел да се прибере в квартирата, тъй като там се била чувствала добре. Майка ѝ няма пояснение по какъв начин и кой е разрешил тя да напусне страната, откакто нито тя, нито брачният партньор ѝ са издавали пълномощие, с което тя може да излиза зад граница. Родителите на момичето са в невъзможност и се надяват щерка им да се върне назад.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Пете
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР