168chasa.bgЕдин дядо в трамвая ми се скара, че при 35

...
168chasa.bgЕдин дядо в трамвая ми се скара, че при 35
Коментари Харесай

168 часа: Емо Чолаков става метеоролог на летището

168chasa.bg

Един дядо в трамвая ми се скара, че при 35 градуса съм приказвал за жеги. На него му били прохладни.Контрастът север - юг си остава трагичен като турски сериал. И както се споделя - не губете кураж..

Един дядо в трамвая ми се скара, че при 35 градуса съм приказвал за жеги. На него му били прохладни.

Контрастът север - юг си остава трагичен като турски сериал.

И както се споделя - не губете кураж... следва нов леден тираж.

Навън все по̀ на вълни се носи мирис на есен, печени чушки, а скоро ще надградим с кисело зеле.

Това са единствено дребна част от бисерите на синоптика от Би Ти Ви Емо Чолаков. Но феновете към този момент няма да ги чуват, тъй като той сподели “довиждане ” и реши да тръгне по различен път след 13-годишна кариера в малкия екран.

“Емо се насочва към сфера отвън медиите, само че близка до знанията и уменията му, свързани с метеорологията ”, споделиха от медията. Негови близки обясниха, че ще работи на летището.

“Винаги съм обичал работата си в Би Ти Ви, тъй като през всичките години работих това, за което съм учил, което ми доставя наслаждение и ми дава огромна независимост. Имах шанса да представям времето по този начин, както желаех да го чуя самият аз - допустимо най-приятелски и положително. Но пристигна моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една специалност, към която от дълго време имам полза, и да бъда потребен по различен метод ”, сподели самият Чолаков.

Той е квалифициран метеоролог и геофизик, който в годините се трансформира в едно от най-обичаните тв лица, а и стана началник на екипа “Прогноза за времето ” в Би Ти Ви.

Чолаков е роден в Гоце Делчев, като доста постоянно градът се появява на картата на метеорологичната му прогноза. Завършва физическия факултет на Софийския университет през 1998 година, работи като гимназиален преподавател по физика в родния си град в ПМГ “Яне Сандански ”.

Решава да се реалокира в София, с цел да заеме преди малко отворило се докторско място в университета. Малко по-късно схваща, че Би Ти Ви търси експерти в неговата сфера, и става част от малкия екран през 2006 година



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР