168 ЧасаНа 31 юли бе излъчено последното4176-о издание на Шоуто

...
168 ЧасаНа 31 юли бе излъчено последното4176-о издание на Шоуто
Коментари Харесай

Две предавания вместо Слави по Би Ти Ви

168 Часа

На 31 юли бе излъчено последното4176-о издание на " Шоуто на Слави " Трифонов разгласи, че щеправи ефирен план “Седем осми ” и партия “Няма такава страна ”Няколко подготвени български продукции.

Слави Трифонов в последното си шоу по Би Ти Ви

На 31 юли бе излъчено последното

4176-о издание на " Шоуто на Слави "

 



Трифонов разгласи, че ще

прави ефирен план

“Седем осми ” и партия

“Няма такава страна ”

 

Няколко подготвени български продукции стоят в чекмеджетата на Би Ти Ви и чакат зелена светлина, с цел да стартират да се излъчват в ефира на частната медия. Поне две от тях евентуално ще заемат часовия пояс, който до оня ден 19 години беше непокътнат за “Шоуто на Слави ”.

В последното си 4176-о издание (31 юли) тв водещият разгласи, че ще прави телевизия “Седем осми ” и партия “Няма такава страна ”.

И остави дупка във вечерната стратегия на малкия екран.

Би Ти Ви към този момент старателно крие какви са програмните ѝ проекти за есента. От една страна, началото на август е прекомерно рано, с цел да афишират каквото и да било по дати и часове. Знае се от дълго време единствено за огромните планове като риалити шоуто “България търси гений ”.

Другите вести обаче евентуално

ще бъдат

оповестени на

12 септември

Още преди седмица Би Ти Ви разгласи, че на тази дата приготвя “незабравима вечер ”. Практиката до момента демонстрира, че по този метод - с празненство за екипа и сътрудниците си, малкия екран открива новия сезон.

В него евентуално няма да има единствено едно предаване всеки делник от 22,30 ч. По-скоро ще са две в другите дни. Едното може би ще е напълно ново, а другото ще е следващ сезон на някоя към този момент позната графа. Нищо чудно даже да са повече и Би Ти Ви да ги излъчва по модела на праймтаймовите си планове - всеки ден друго шоу.

Сигурното към този момент е, че в този час няма да има сериал, нито “Господари на ефира ” ( “Глобал вижън ”). Продуцентската компания на братята Магърдич и Джуди Халваджиян договарят от месеци с Би Ти Ви, само че тази есен тяхно предаване там няма да има.

Затова пък е доста допустимо в 22,30 ч в някои от дните да се излъчват “Комиците ”. Голяма част от епизодите за новия им сезон към този момент са снимани.

“Последните 19 години минаха като сбъдната фантазия и

знам, че това е

единствено началото ”

Ето по този начин в едно изречение Краси Радков - надареният комедиант от “Шоуто на Слави ”, заключи историята на предаването и бъдещето на славния екип, който го правеше. Каза го в последното издание на шоуто в сряда вечерта.

А новото начало в действителност са два пътя, по които Слави Трифонов и екипът му поемат. Ще вършат телевизия “Седем осми ” и партия “Няма такава страна ”, разгласи водещият в програмна тирада, с която постави завършек на шоуто си.

Впрочем

“24 часа ”

планува

дейностите му

още когато той разгласи на 6 май, че напуща Би Ти Ви.

Подробности, въпреки и нищожни, даде самият Трифонов в последното си шоу. (Виж програмната му тирада по-долу.) Новият му ефирен план, както той го назовава, ще започва след 15 септемри с девиза “Силата е в истината ”. Повече изказвания от страна на екипа към този момент няма да има, изясни негов представител пред “24 часа ”.

За последните два месеца обаче се появиха разнообразни клюки за възможната телевизия на Слави. Най-упорит е този, че водещият купува кабелната “Евроком ”. Дори била готова и част от програмната скица, като от 15 септември Слави и екипът му щели да пълнят по 3 часа от нея.

“В Съвет за електронни медии към този момент няма постъпили документи нито за нова телевизия, нито за смяна на благосъстоятелност или промяна на името на към този момент съществуваща ”, сподели София Владимирова, председателката на Съвета за електронни медии.

Разбира се, съществува още един вид - телевизионният план на Трифонов да е онлайн. Той обаче има един сериозен минус - наличието в интернет към момента не подсигурява задоволително огромна финансова самостоятелност, с цел да може да изхранва толкоз многочислен екип. В “Шоуто на Слави ” работят над 150 души.

И до момента в който малкия екран доста естествено се свързва със Слави поради цялата му досегашна кариера,

политическият

му план остава

най-неясен

към този момент. Въпреки референдума, проведен от него, и макар непрекъснато заявяваната му гражданска позиция.

“Уважаеми фенове, аз съм пореден и в никакъв случай не се отхвърлям на средата на пътя. Затова ще създадем политически план, който ще се споделя “Няма такава страна ”, посредством който по легален метод всички решения на референдума ще бъдат превърнати в закон ”, сподели Трифонов в последното си шоу.

На референдума, извършен през 2016 година, гласоподаваха 3 милиона и половина българи. Те отговаряха с “да ” или “не ” на всеки от следните 3 въпроса:

1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна изборна система с безусловно болшинство в два тура?

2. Подкрепяте ли въвеждането на наложително гласоподаване на изборите и референдумите?

3. Подкрепяте ли годишната държавна дотация, отпускана за финансиране на политическите партии и обединенията, да бъде един лев за един получен автентичен глас на последните парламентарни избори?

След като Народното събрание към този момент одобри партийната дотация да е от 1 лев, а гласуването и в този момент е наложително, единственото неизпълнено нещо остава мажоритарният избор.

Въпреки това политически специалисти плануват, че възможна партия на Слави може в действителност да има огромен триумф и да получи даже 30% на идващите парламентарни избори. Така може да спре влизането на всички други дребни партии в Народното събрание и да остане в него с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

“Има време ”, споделят към този момент от екипа на Слави във връзка бъдещата им партия.

 

 

Водещият в програмната си тирада:

Уважаеми фенове,

става дума за независимост

Уважаеми фенове, през 2002-а година сме на 38-о място по независимост на словото. 2003-2006-а става по добре – били сме на 35-о място. А в този момент през 2019-а сме на 111-о място.

И в този момент ще ви кажа кои страни през 2009-а са били след нас по независимост на словото, а в този момент са преди нас. Тоест там хората са по-свободни от нас. Албания, Ангола, Армения, Бенин, Бразилия, Бутан, Гамбия, Гвинея, Гвинея Бисау, Грузия, Доминиканска република, Еквадор, Ел Салвадор, Етиопия, Израел, Кения, Кот д`Ивоар, Киргизстан, Коморски острови, Косово, Лесото, Мавритания, Мозамбик, Мадагаскар, Молдова, Монголия, Непал, Нигер, Перу, Сейшели, Сенегал, Сиера Леоне, Тимор-Лесте, Тунис, Украйна, Фиджи, Хърватия, Черна гора и Южна Корея.

Става дума за независимост. Отнемане на независимост. Свободата да приказваш, да се изразяваш, да имаш мнение, да имаш твоята позиция. Не всички гледни точки, а твоята позиция. И на кого му пука? Видимо на голямата част от медиите не им пука. За вас, уважаеми фенове, не знам, само че на мен ми пука. На моите сътрудници, с които имам достойнството да работя – също. Българският език има думата свободен, само че няма противоположната дума. Може би… неразполагаем. Тъй като аз и моите сътрудници тук се усещаме несвободни, взехме решение да изберем противоположното на неразполагаем.

Затова ние напущаме Би Ти Ви. Благодарни сме на Би Ти Ви и на всички хора, с които сме работили - всички мениджъри, всички чиновници. За нас беше ужасно 19-годишно прекарване.

Но пред сигурността на сегашната конюнктура ние избираме несигурността на свободата.

Затова ще създадем личен ефирен план и ще го стартираме след 15 септември. Къде и по какъв начин, ще разберете, уважаеми фенове, сами. Вярвам в това. В момента прецизираме всички механически параметри, по тази причина мога единствено да ви кажа по какъв начин ще се споделя този план и по кое време ще започва. Ще се споделя “Седем осми ” и ще започва след 15 септември. Неговият лозунг ще бъде “Силата е в истината! ”.

Но това не е задоволително.

Аз и моите сътрудници бяхме основатели на референдум, на който гласоподаваха 3 милиона и половина българи, а политическата класа се подигра с нас. С нас - българските жители. И волята на гласувалите на легален референдум българи бе подценена. Направихме всичко допустимо и доказахме, че референдумът беше сполучлив. В съда доказахме, че ЦИК е нарушила закона и не е отчела доста повече от тези изчезнали 12 хиляди гласа. След това Народното събрание също наруши закона, който само̀ беше приело, и отхвърли да прегледа резултатите от референдума.

Ние протестирахме против това безвластие и там, пред Народното събрание, споделих на политическата класа, че като не желаете да ни гледате извън, ще ни гледате от вътрешната страна.

Уважаеми фенове, аз съм пореден и в никакъв случай не се отхвърлям на средата на пътя.

Затова ще създадем политически план, който ще се споделя “Няма такава страна ”, посредством който по легален метод всички решения на референдума ще бъдат превърнати в закон.

Уважаеми фенове, всичко, което съм правил до момента, беше поради вас. И всичко, което ще направя оттук насетне, ще бъде още веднъж поради вас.

За мен беше чест!

 

 

Последното шоу:

целият екип

на сцената

“Уважаеми фенове, казвал съм това 4176 пъти. Искам да ви благодаря, че 4176 пъти бяхме дружно. ” Така стартира Слави Трифонов последното си шоу в ефира на Би Ти Ви.

Още първоначално той предложения целия си екип на сцената. “Направих го, тъй като моят екип в действителност е моето семейство ”, сподели Трифонов и изброи всички типове специалности, които работят за шоуто - сценаристи, оператори, балерини, артисти, гримьори, механически състав, административен и така нататък Над 150 души са.

След което показа балерините си, а след това - и гримьорката си, с която си спомниха за именития Димитър Коклин.

“Исках да съм пълен и рус

и един път той ме направи подобен ”, описа Трифонов за починалия към този момент гримьор. На него актьорите в шоуто дължат невероятните си превъплъщения.

Гостите на водещия в последното издание на шоуто бяха все хора от неговия екип, с които дружно разказваха мемоари, представяха видеореминисценции от минали фрагменти и години и говореха за смисъла.

Всички да вземем за пример назовават барабаниста Венелин Венков летописеца на шоуто. С домашната си видеокамера той записва всеки концерт, пътуванията, полетите със самолетите, всичко, което се случва зад кулисите. “Имам десетки касети и дискове, само че нищо от тях не пази спомените по този начин, както всеки от нас ги пази в сърцето си ”, сподели Венков. И добави: “Истината е, че за мен “Ку-ку бенд ” е същинско семейство, тъй като

от три години имам дете с

певицата ”,

сподели ухилен той.

“Аз пък нямам дете от “Ку-ку бенд ”, а от жена ми ”, незабавно продължи надареният Краси Радков. “На всеки артист му е доста по-лесно да се показа пред вас, феновете, в облик, в сравнение с като себе си. Последните 19 години от живота ми минаха като сбъдната фантазия и знам, че това е единствено началото ”, изясни Радков.

Гост беше и един от най-колоритните облици в предаването - Ванката. “Всеки е правил всичко, с цел да се получи хубаво шоу. От реквизитор поради странните хрумки на сценаристите съм бил и артист, и водач, и участник в скечове ”, описа основният реквизитор на шоуто Иван Атанасов-Ванката.

За да ти излиза по-евтино шоуто, сподели Иван Кулеков и по този начин шеговито отговори на Слави, който го показа като “самостоятелна бойна единица ” - самичък си е създател, оператор, монтажист. За разлика от ведрите мемоари на останалите посетители той, както нормално, сподели нещо напълно друго - собствен къс филм за Аушвиц и Чернобил.

Подаръците, поднесени на водещия от гостите му и разиграни на лотария сред феновете, ще бъдат оповестени в уеб страницата на предаването. Зрителите в студиото също получиха дарове, само че те не бяха оповестени какви са.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР