168 часаСинът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов,

...
168 часаСинът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов,
Коментари Харесай

Една майка твърди: Синът на Стойчо Младенов взе детето ни

" 168 часа "

Синът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов, е взел щерка си и към този момент пет дни не я дава на майка й. Той е изключил телефона си и е прекъснал всевъзможен контакт с дамата – Александра Саркизова.

Майката е обезверена. Тя търси контакт с медиите в опит да си върне щерка си. Разказва и за физическия и психическия тормоз, на която я е подлагал Александър.

" Бащата на щерка ми Дария я взе във вторник от учебно заведение без мое познание и от този момент нямам ни новина ни кост от нея. Не знам къде е детето ми, не знам по какъв начин се усеща, не знам какво си мисли за мен. Това състояние безусловно ме убива. Търся помощ, тъй като съм обезверена и не знам какво да върша ", разгласи Александра пред " 168 часа ".

От известно време Александра и Александър живеят разграничени. Двамата нямат брак и по тази причина се постанова посредством юристи да решат въпроса с родителските права. Родителите сякаш са се споразумели по какъв начин да гледат детето и тъкмо тогава синът на Стойчо Младенов взема решение да работи без да пита.

" В деня, в който трябваше да подпишем съглашението за родителските права, Александър отишъл в учебното заведение на нашата Дария и споделил на учителката, че желае да се разноски с нея, защото имал работа във Варна. Затичах се към учебното заведение, само че ги изпуснах за малко ", споделя Алексанра.

След това почнала да му звъни, само че той й затварял. Накрая й пуснал SMS, че оттук-нататък Дария ще живее при него и повече да не я търси.

" Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, само че те не ми подвигат. В момента безусловно не знам на кой свят съм ", споделя още Александра Саркизова.

Тя е подала тъжба във варненската полиция, Министерство на вътрешните работи също търси Александър Младенов и детето. Проблемът за майката е, че тя няма брак с бащата и на процедура има равни наставнически права с него.

Продължението в www.168chasa.bg.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР