166 починали днес и препълнени болници. Излезе прогнозата на Европейската

...
166 починали днес и препълнени болници. Излезе прогнозата на Европейската
Коментари Харесай

Борисов: България е с понижена прогноза за икономически растеж заради управлението на Радев

166 умряли през днешния ден и претъпкани лечебни заведения. Излезе прогнозата на Европейската банка за възобновяване и развиване и в нея написа, че е намалена прогнозата за стопански напредък единствено в България. Това сподели по време на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Румен Радев и неговото " сполучливо " служебно държавно управление. В тези прогнози се споделя, че България е с отрицателна оценка. Докладът на банката има главните проблеми през месеците - ниска имунизация, рецесия, висока смъртност ", сподели той.

Банката е следващата финансова институция, която регистрира утежняване на макроикономическа прогноза на страната. Единствено България получи отрицателна оценка. През нашето ръководство рейтингите се подвигаха всякога, съобщи Борисов.

Растежът, който се предвижда е по-нисък от съседите и се утежнява. Това ни донесе Радев, добави той.

СЗО сподели, че България е на трето място в Европейски Съюз по коронавирус смъртност в Света. Съседите ни в Гърция сподели, че доста прецизно ще наблюдават и няма да признава българският документ, съобщи Борисов.

Какво би трябвало да се направи на този декор, когато проблемите в банковата система, цените на тока, на горива на газ и хранителни артикули лети нагоре, изясни водачът на ГЕРБ.

" А всички социологически изследвания дават преднина нагоре на ГЕРБ. Кукловодът Радев какво би трябвало да направи следователно? Трябва да извади Рашков. Съжалявам, че сътрудниците от Министерство на вътрешните работи се пробваха да защитят професионално следствието. Черешката на тортата беше по-късно, Рашков, който се потеше и трепереше и говореше неща, които неговият кукловод Радев знаеше авансово. Няколко дни запитвам къде са парите от новия дълг и от " Хемус ". Къде отидоха тези милиарди. Това, което прави в този момент Рашков, в никакъв случай не е правено ", сподели той.

Говори за " Хемус ", доста неща от казаното не им е понятно. Месеци наред приказвам, че готовите сектори имат потребност от приемателен протокол, даже не са въведени в употреба. Лошите вести, които се случват в страната още веднъж ги обръщат в компромати, уточни Борисов.

Очевидно социологическите изследвания и рецесиите на ръководството на Радев го тормозят доста и неговите хора, които са подготвени да се хвърлят да бранят Министерство на вътрешните работи. Заниманието с клюки и измисли, няма да докара до нищо положително. Гледахме сходни сюжети и на предходните избори. Те работят по еднакъв метод, тъй като това си знаят. Когато се нарушават човешки права се чудя къде да демократите, не виждам къде и за какво те не реагират на това, че Министерство на вътрешните работи взе участие директно в операция на изборите. България се връща години обратно. Сега в последните месеци има груба интервенция на служебния кабинет в изборния развой, разяснява Даниел Митов.

За мен е удивително, че ЦИК отхвърли да брои разписките, от кое място накъде не трябва да се сверяват резултатите, за какво? Целта на изборния развой е да подсигурява, че вотът е бил почтен. Отнеха това право на жителите, а софтуерът на машините може да се манипулира, добави той.

Ясно е, че би трябвало да се направи по този начин да се манипулират изборите, уточни Бойко Борисов.

Казана е още една нелепост за кмета на Пазарджик, че ми е обичаният кмет. Но той е самостоятелен. Твърдя, че нито аз, нито мой заместници е имало среща, само че се внушава от вътрешен министър в интерес на Радевите, добави водачът на ГЕРБ.

Министерство на вътрешните работи се употребява като бухалка и уред за подстрекателство, уточни той. Заснимал съм цялата централа и дома си, тъй като да не се готвят отново за някое чекмедже. Аз в никакъв случай не съм имал кюлчета, това го направиха Радев, Черепа и Рашков. Заснел съм в Банкя, за да не може негодниците да създадат същото. Те са обезпокоени, тъй като процентите им паднаха, сподели Борисов.

Ако имам банка, няма да имам чекмеджета. Изберете си едно от двете, което да имам, разяснява той.

Мъка ми е за кредитния рейтинг. Няма да имате " Хемус ", честито на Северозапада. Има и чудовищна смъртност, ние гледаме по какъв начин измират хората. Нямат позор. Ние се кичим с маски, а те вървят без маска, сподели водачът на ГЕРБ.

Защо ще пускат за два дни децата в учебните заведения, единствено с цел да осребрят парите от тестванията, уточни той. Тотален безпорядък, по тази причина го вършат, добави още.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1229173344234849
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР