164 гимнастички ще участват в 22-о издание на международния и

...
164 гимнастички ще участват в 22-о издание на международния и
Коментари Харесай

Над 160 гимнастички ще участват на турнира Руми и Албена

164 гимнастички ще вземат участие в 22-о издание на интернационалния и държавен шампионат по художествена гимнастика " Руми и Албена ", който ще се организира от 23 до 25 март в " Двореца на културата и спорта " във Варна.

Състезателките са от 16 задгранични и 13 български клуба. Проявата е отдадена на трагично починалите в самолетна злополука варненски гимнастички и е част от деянията отдадени на 70-годишнината от основаването на художествената гимнастика във Варна. Надпреварата се провежда от клуб по художествена гимнастика " ЧАР ДКС " (Варна) със съдействието на Българската федерация по художествена гимнастика и Община Варна.

Състезанието ще се организира във възрастите деца 2010 година и по-малки, деца 2008-2009, девойки млдша и старша възраст и дами. Домакините ще почетат паметта на трагично починалите при самолетна злополука създатели от художествената гимнастика - треньорката на националния тим Жулиета Шишманова, нейната помощничка Румяна Стефанова, гимнастичките Албена Петрова и Валентина Кирилова, пианистката на националките Снежана Михайлова и съдийката Севдалина Попова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР