161 кандидатури за кметове на общини и райони утвърди на

...
161 кандидатури за кметове на общини и райони утвърди на
Коментари Харесай

161 кандидати за кметове утвърди БСП, сред тях и петима депутати

161 кандидатури за кметове на общини и региони утвърди на днешното си съвещание Националният съвет на Българска социалистическа партия. Без отговор към този момент обаче остава главният въпрос дали застава зад най-интригуващата кандидатура  - тази на Мая Манолова, която от през днешния ден публично влиза в предизборна конкуренция.

Сред утвърдените през днешния ден претенденти са одобрени адвокати, инженери, лекари, учители, културни дейци и други, показват от пресцентъра на партията.

Петима народни представители се включват в кметската конкуренция по линия на Левицата. В Бургас, поста на Димитър Николов ще нападна Николай Тишев, в Сливен за претендент е повдигнат ген. Кольо Милев; в Русе - Пенчо Милков; в Перник - Станислав Владимиров, в Карнобат - Тодор Байчев. Като сполучливи кметове, които заслужават поддръжка за нов мандат Левицата прави оценка градоначалникът на Гоце Делчев - Владимир Москов, на Троян - Донка Михайлова, на Кресна -- Николай Георгиев, на Павликени - Емануил Манолов, на Асеновград - Емил Караиванов и други Ръководството на Българска социалистическа партия удостовери и кандидатурата на Катя Георгиева за кмет на Ямбол, на Коста Стоев за Хасково и на проф. Иван Върляков за Стара Загора.

Втори тур на избор и одобряване на претендент кметове от Националния съвет на Българска социалистическа партия е плануван за 15 септември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР