160 000 детски играчки, детски дрехи, продукти за бебета и

...
160 000 детски играчки, детски дрехи, продукти за бебета и
Коментари Харесай

Пускат 160 000 играчки и детски стоки с огромно намаление

160 000 детски играчки, детски облекла, артикули за бебета и артикули за учебно заведение се оферират от през днешния ден с голямо понижение в детския онлайн магазин. Веригата за детски артикули се включва във вълната от разпродажби за седмица преди формалната дата и промоциите са налични за цялата страна.

Някои от стоките могат да бъдат закупени с 80% понижение от първичната си цена. Разпродажбите ни потеглят от минимум 35% по-ниска цена, оповестиха от онлайн магазина на обичаната на децата верига. Внимателно подбрани детски сбирки от познати марки дрешки за девойки и момчета, всичко належащо за деца от всяка възраст – от бебета до възпитаници, са с експресна доставка.

Стоките ще стигат до адреса на клиента или до офис на пощальон в напълно къси периоди. Създадената организация в склада, откъдето се експедират онлайн поръчките, ще разреши доставката на стоките до 2 работни дни, увериха от kidso . bg .

Подранилият няма да подмине и физическите магазини на kidso.bg , където също ще зарадва деца и родители със съществени отстъпки. Магазините на веригата за детски артикули в София може да посетите в „ Парадайз център “ Ниво-1, в Мега мол кв. „ Люлин “, на бул. Стамболийски №55, и в „ Кауфланд “ в Студентски град. Намаления ще има и в kidso.bg в зимния курорт Банско. Спазват се всички противоепидемични ограничения за успокоение на дребните и огромни клиенти.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР