16 ученици са се записали до момента за обучение в

...
16 ученици са се записали до момента за обучение в
Коментари Харесай

16 ученици са записани до момента в професионалната паралелка на СУ Васил Левски

16 възпитаници са се записали досега за образование в специалността " Електрообзавеждане на производството " в Средно учебно заведение " Васил Левски " – град Девня. Това заяви заместник-директорът на образователното заведение госпожа Миглена Радкова. 

Днес, 6 юли, е последният ден, в който признатите на първо класиране кандидат-гимназисти могат да се запишат в професионалната паралелка. Незаписалите се автоматизирано губят това право в идващите стадии на гимназиалния банкет. 

 

Припомняме, че Средно учебно заведение „ Васил Левски “ е единственото в района, което предлага на своите ученици атрактивен обществен пакет по време на образованието – безвъзмездни учебници и униформи, превоз, обяд, стипендии, съвършени условия за осъществяване на дуално образование и обезпечена претовареност в индустриалните колоси „ Агрополихим “, „ Девня цимент “ и „ Солвей соди “, които финансират професионалното обучение в СУ „ Васил Левски “. 

 

Учебният проект залага и на разширено проучване на британски език, което отваря опция на сполучливо приключилите и придобили компетентност „ Електротехник “ за професионална реализация освен в България, само че и в целия свят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР