16-те проби за COVID - 19, които вчера трябваше да

...
16-те проби за COVID - 19, които вчера трябваше да
Коментари Харесай

Всички проби за COVID - 19 във Варна са отрицателни до момента!

 16-те проби за Коронавирус - 19, които през вчерашния ден трябваше да се отчетат във варненската лаборатория, са негативни. Това оповестиха за Радио Варна от Университетската болница " Св. Марина ". Пробите са взети от пациенти от цяла Североизточна България, в това число от двама мъже от кв. " Владиславово ", които са били в италианския град Бергамо, както и от двама моряци от екипажа на италиански транспортен съд - жена от Гърция и мъж от Италия.

Радио Варна напомня, че по-рано през вчерашния ден Националният действен щаб заяви, че новодоказаните случаи /само на 12.03.2020 г./ у нас са 16. С тях общият брой на лицата с Covid-19 в България стават 23. Новите пациенти са от София, други двама са настанени в плевенската болница и още двама в Габрово.

В София, в Националната референтна лаборатория и във Военномедицинска академия през днешния ден са изследвани общо 106 проби.

Заразените са с най-различна история и разнообразни възрастови групи, най-младите са момче и момиче, завърнали се от Австрия. 

Сред тях са 4-ма, които са карантинирани в Белодробната клиника. Те са без клинични недоволства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР