16 сигнала са подавани на тел. 112 за междусъседския конфликт

...
16 сигнала са подавани на тел. 112 за междусъседския конфликт
Коментари Харесай

Нещастният Нав 16 пъти е звънял на 112 за откачения си съсед

16 сигнала са подавани на тел. 112 за междусъседския спор сред убития психолог Иван Владимиров-Нав и посочения за причинител на закононарушението – Румен Тонев. Това излиза наяве от документи от следствието. Случаят е от 8 февруари тази година. 

6 месеца след убийството на психолога обвинителният акт беше импортиран в съда. Иван Владимиров беше погубен във входа си от собствен комшия – някогашен служител на реда.

Документи по делото демонстрират, че напрежението в връзките им е почнало в средата на 2019 година От тогава са първите сигнали на тел. 112, както и първите подадени тъжби. А последните сигнали са от деня преди убийството.   

Обвиняемият Румен Тонев е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Уволнен е през 2000 година, тъй като е показал експанзия по отношение на шеф и чиновници на игрална зала. От документите по делото излиза наяве още, че през 1996 г.  по време на отпуск Тонев е стрелял във въздуха при зародила експанзия на пътя. Същата година е осъден  за това, че през 1989 година е придобил, държал и предал на друго лице огнестрелно оръжие и муниции без позволение. В момента на убийството е имал законно притежавано оръжие, съобщи bTV.

Тонев може да получи до 20 години затвор. А до момента в който чака правдивост, майката на убития, живее тъкмо над майката на посочения за палач. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР