16 сигнала са подавани на тел. 112 за междусъседския конфликт

...
16 сигнала са подавани на тел. 112 за междусъседския конфликт
Коментари Харесай

16 сигнала за съседския конфликт имало преди разстрела на Нав

16 сигнала са подавани на тел. 112 за междусъседския спор сред убития психолог Иван Владимиров-Нав и посочения за причинител на закононарушението – Румен Тонев. Това излиза наяве от документи от следствието. Случаят е от 8 февруари тази година.

6 месеца след убийството на психолога обвинителният акт беше импортиран в съда.  Припомням, че Иван Владимиров беше погубен от собствен комшия – някогашен служител на реда.

Документи по делото демонстрират,  че напрежението в връзките им е почнало в средата на  2019 година От тогава са първите сигнали на тел. 112, както и първите подадени тъжби. А последните сигнали са от деня преди убийството.

Обвиняемият Румен Тонев е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Уволнен е през 2000 година, тъй като е показал експанзия по отношение на шеф и чиновници на игрална зала. От документите по делото излиза наяве още, че през 1996 г.  по време на отпуск Тонев е стрелял във въздуха при зародила експанзия на пътя. Същата година е осъден  за това, че през 1989 година е придобил, държал и предал на друго лице огнестрелно оръжие и муниции без позволение, осведоми bTV. В момента на убийството е имал законно притежавано оръжие.

Тонев може да получи до 20 години затвор. А до момента в който чака правдивост, майката на убития, живее тъкмо над майката на посочения за палач. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР