16 състезатели от три клуба от страната ще взе мат

...
16 състезатели от три клуба от страната ще взе мат
Коментари Харесай

Откритият турнир по снукър Мездра Оупън ще се проведе този уикенд

16 състезатели от три клуба от страната ще взе мат присъединяване в четвъртото издание на обичайния открит шампионат по снукър "Мездра Оупън ", който ще се организира този уикенд в Денс клуб "Роял " по случай четвъртата годи шнина от основаването на Спортен клуб по снукър "Мездра 2013 ". Авторитетно наличие в шампионата ще има един от водещите клубове у нас - столичния "Академията ", който ще бъде показан от лидера в ранглистата за сезона на българската снукър федерация (БСФ) Братислав Кръстев-брандо, който е и треньор на мездренските снукър играчи.
От Снукър клуб "Мастърс " /Кюстендил/ ще се включат петима фенове на щеката - Дейвид Давидков, Даниел Младенов, Юлиян Петров, Росен Христов и Георги Георгиев, а достойнството на домакините от Спортен клуб по снукър "Мездра 2013 " ще пазят 10 състезатели. Сред тях са Тихомир Йорданов и Денис Иванов, Радослав Дочовски, Александър Георгиев, Любомир Яшов, Владимир Палански и други
Жребият за "Мездра оупън " 2017 ще бъде изтеглен довечера в 17:00 часа, като главната скица ще бъде от 16 състезатели, осведоми в задатък ръководителят на мездренския клуб Нина Данколова. Турнирът ще бъде открит в събота в 9:30 часа, а финалът по стратегия е в неделя от 17:00 часа, след което ще стане и награждаването на призьорите. До полуфиналите (включително) срещите ще играят във формат извоювани 2 от 3 фрейма, а финалът - 3 от 5 фрейма. Задължителният дрескод е риза с дълъг ръкав и формален панталон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР