16 общини и техни партньори в страната кандидатстват за осигуряване

...
16 общини и техни партньори в страната кандидатстват за осигуряване
Коментари Харесай

Малки и средни общини с шанс за нови екоавтобуси и умни трафик системи

16 общини и техни сътрудници в страната аплайват за обезпечаване на екологични транспортни средства за градски и междуселищен транспорт на пасажери и възстановяване на инфраструктурата. Проектите са на стойност 107 млн. лева Средствата се обезпечават от Министерството на районното развиване и благоустройството посредством процедурата „ Екологосъобразна подвижност “ по Плана за възобновяване и резистентност.

Крайният период за кандидатстване изтече на 2 октомври 2023 година Предстои оценка на подадените оферти. Проектите ще се извършват в партньорство сред две и повече локални администрации.

Проектни оферти за реализиране на по-добра и по-екологична съгласуваност в страната са подадени от Община Казанлък в партньорство с Община Павел Баня, Община Айтос в партньорство с Община Карнобат, Община Асеновград в партньорство с Община Садово, Община Пазарджик в партньорство с Община Пещера, Община Габрово с Община Севлиево, Община Враца с Община Монтана, Община Велинград в партньорство с Община Ракитово, Община Кюстендил с Община Невестино, Община Сливен в партньорство с Община...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР