16 момчета и момичета в неравностойно положение, на които им

...
16 момчета и момичета в неравностойно положение, на които им
Коментари Харесай

16 абитуриенти в неравностойно положение бяха гости на кмета на община Дупница

16 момчета и девойки в неравностойно състояние, на които им следва абитуриентски бал тази година, бяха посетители на кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев. Младежите от Г. " Христо Ботев ", СОУЧЕ " Св.Паисий Хилендарски " и " Акад.С.П.Корольов " получиха средства за посрещане на празника си.
Всяка година в навечерието на абитуриентските балове, по препоръчани имена от шефовете на междинните образователни заведения, Общината подкрепя зрелостниците със усложнения. Инж.Чимев пожела шанс и триумф в идните изпити и всеки да сбъдне фантазията за мечтаната специалност.
Инж.Чимев бе сюрпризиран с благодарствено писмо от директорката на Гимназия " Христо Ботев ", в което се споделя: Изказвам признателност от свое име, от името на управлението и учениците, на Вас и Община Дупница, че давате късмет на младежите в неравностойно състояние да изживеят по несравним метод най-незабравимия ден в живота си - абитуриентски бал. Ние имаме обща задача и тя е да осигурим еднакъв достъп и равни благоприятни условия за сполучливото бъдеще на всяко дете
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР