16 известни жени дават съвети за живота, любовта и секса

...
16 известни жени дават съвети за живота, любовта и секса
Коментари Харесай

Луиза Григорова дава любовни съвети на тийнейджърки

16 известни дами дават препоръки за живота, любовта и секса на българските девойки, с цел да им оказват помощ с въпросите, които се срамят да зададат на родителите си.

Кампанията “Когато бях на 16 не знаех… ” е привлякла известни персони като Весела Бабинова, Луиза Григорова, Силвия Петкова, Маги Джанаварова, Нора Караиванова, Михаела Филева и Рут Колева. Те ще приказват, като че ли се обръщат към своето 16-годишно Аз и споделят какво са научили през годините, по какъв начин са се чувствали самите те на 16 и какви проблеми са имали. Съвети към младежите дават още синоптичката и модел Нора Шопова.

Видеозаписите с признанията на звездите вървят през целия месец март в обществените мрежи и онлайн каналите на Loveguide. Луиза Григорова да вземем за пример успокоява девойките, че не е нужно да си най-популярният в учебно заведение.

Кампанията е на Loveguide – платформата за здравно и полово обучение в партньорство с Български фонд за дамите. Чрез вдъхновяващите истории на обичани актриси, певици, модели и телевизионни водещи, те дават скъпи препоръки и повече убеденост на българските девойки в най-трудната възраст – тийнейджърските години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР