16-инчовият MacBook Pro беше представен в Купертино, Калифорния на 13-ти

...
16-инчовият MacBook Pro беше представен в Купертино, Калифорния на 13-ти
Коментари Харесай

16-инчовият MacBook Pro е достатъчно мощен, за да управлява два 6К монитора


16-инчовият MacBook Pro беше показан в Купертино, Калифорния на 13-ти ноември и разказан от Apple като най-хубавият професионален ноубтук в света – предопределен за разработчици, фотографи, основатели на филми, учени, музикални продуценти и всички, които разчитат на Mac, с цел да правят работата на живота си.

Сега разбираме, че  MacBook Pro може да ръководи два 6К монитора или четири 4К екрана, с помощта на сериозния хардуерен ъпгрейд в най-новия преносим компютър на Apple.

Разкритието идва от общително възложен документ за поддръжката и хардуерните благоприятни условия на устройството на Apple, оповестен от 9to5 Mac, в който се твърди, че ноутбукът може да зарежда следните конфигурации от монитори:
Два 6К екрана с разграничителна дарба 6 016 x 3 384 с периодичност от 60HzДва 5К екрана с разграничителна дарба 5 120 х 2 880 с периодичност 60 HzЧетири 4К екрана с разграничителна дарба 4 096 x 2 304 с периодичност 60HzЕдин 5К екран с разграничителна дарба 5120 x 3880 при периодичност 60Hz с до три 4К екрана с разграничителна дарба 4 096 x 2 304 при периодичност 60 Hz.
Това значи, че 16-инчовият MacBook Proще може да задвижва чифт монитори Apple Pro Display XDR с цялостната им 6К резолюция, за тези, които желаят да имат в действителност сериозна резолюция. Двата екрана са същински зверове и продажбите им ще стартират през декември.

Apple също по този начин обрисува конфигурациите, които можете да свържете с UltraFine 4K и 5K екрани на LG, както следва:
Два LG UltraFine 5K екрана, конфигурирани на 5120 x 2880 10bpc на 60 Hz.Четири LG UltraFine 4K екрана, конфигурирани на 4 096 x 2 304 8bpc на 60HzЕдин екран LG UltraFine 5K, обвързван в единия порт на вашия Mac и два LG UltraFine 4K екрана, свързани към портовете от противоположната странаВнимавайте с портовете
Apple означават, че би трябвало да бъдете деликатни кои Trunderbolt 3 портове употребявате – от лявата или дясната страна, според описаните конфигурации.

Когато е допустимо, от компанията поучават да включвате мониторите си от двете разнообразни страни, с цел да извлечете допустимо най-хубавата продуктивност. Така да вземем за пример, в случай че желаете да свържете два 6К екрана, то би трябвало единият да бъде отляво, а другият отдясно.

Както виждат при практическото си ревю TechRadar, 16-инчовият MacBook Pro показва една добра пристигнала нова клавиатура, която захвърля проблемите превключватели на Butterfly, дружно с този по-голям екран. Преносимият компютър също може да бъде открит в разновидности с в действителност огромна обща мощ, макар че в случай че желаете да си купите най-мощната му хардуерна версия, това несъмнено няма да ви излезе изключително на ниска цена.

Казаното казано, само че несъмнено създателите и експертите без подозрения и никакво съмнение ще останат в действителност очаровани от опциите на този нов MacBook Pro, изключително поради неговия Pro Display XDR, в случай че в действителност работят съществено и исак най-хубавия хардуер за работата си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР