16-годишно момиче е било жестоко пребито, душено, влачено, а накрая

...
16-годишно момиче е било жестоко пребито, душено, влачено, а накрая
Коментари Харесай

16-годишно момиче бе жестоко пребито, душено и изнасилено в Мездра

16-годишно момиче е било грубо пребито, душено, влачено, а най-после и брутално изнасилено от 22-годишен мъж в Мездра.

Зверството е осъществено точно на 24 май в апартамент в града, а причинителят Венцислав Йоханов, който по неофициална информация работи във компания за бързи заеми и към този момент е осъждан за опит за обезчестяване, е арестуван.

„ Дъщеря ни беше брутално изнасилена на 24 май сутринта. Тя ми звънна, с цел да ми каже, че нещо е станало, че би трябвало да дойда до Бърза помощ”, споделя майката пред Нова телевизия. Родителите я намерили в доста тежко положение, цялата в кръв.

Според родителите, Венцислав месеци наред изнудвал момичето.

„ Детето ни описа, че е манипулирано от няколко месеца от причинителя. Казвал, че има нецензурирани видеоклипове с нея и в случай че тя не прави, каквото той желае, ще ги разпространи”, споделя бащата. „ Било е заплашителен тормоз! Видях какво е било писано. Просто е било извънредно!”, изяснява майката. Родителите описват още, че на 24 май мъжът я заплашил, че в случай че не отиде незабавно при него, пуска клипчетата. И уплашената тийнейджърка тръгнала към дома му. Дори не подозирала, че ще попадне в самия пъкъл.

Родителите описват, че насилникът я влачил, душил и бил. Накрая я изнасилил. Момичето и родителите й са в потрес. Ученичката е настанена в болница.

В хода на досъдебното произвеждане са осъществени нужните експертизи и е налице обосновано съмнение, че причинител е точно арестуваният, прецизираха от прокуратурата. Затова държавното обвиняване ще желае за него най-строгата мярка – непрекъснато задържане под стража.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР