16-годишно момче е загинало при тежка катастрофа край Търговище тази

...
16-годишно момче е загинало при тежка катастрофа край Търговище тази
Коментари Харесай

16-годишен загина в катастрофа край Търговище, мъж с опасност за живота в болница -

16-годишно момче е починало при тежка злополука край Търговище тази нощ , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигналът за пътния случай наоколо до разклона за с. Божурка е получен половинчас след среднощ на тел. 112.

Шофьор на лек автомобил „ BMW 530 D “ с търговищка регистрация, движещ се в посока Варна, е подхванал погрешно изпреварване на влекач с прикачено към него полуремарке в неразрешен за маневрата сектор от пътя. Автомобилът навлязъл в насрещната междинна пътна лента и се блъснал челно в правомерно движеща се в нея в посока София кола „ БМВ Х5 “ с немска регистрация, ръководена от 19-годишен дееспособен лидер от с. Беломорци. В резултат на това автомобилът „ БМВ Х5 “ отскочил, застанал на пътя на товарния автомобил и се блъснал в него. Вследствие на конфликта влекачът се преобърнал вдясно на пътното платно.

16-годишен юноша от с. Беломорци, пътуващ в лекия автомобил „ BMW Х5 “, е умрял на място. Друг пасажер в автомобила - 48-годишен мъж от Търговище, е настанен за лекуване в интензивното поделение на регионалната болница с заплаха за живота му.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Извършват се нужните дейности за определяне кой от двамата мъже, пътували в лекия автомобил „ BMW 530 D “, го е управлявал по време на случая.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР