16-годишно момче е било арестувано във връзка със смъртоносната стрелба

...
16-годишно момче е било арестувано във връзка със смъртоносната стрелба
Коментари Харесай

Един загинал и 5 ранени при стрелбата в Ню Йорк, арестуваха 16-годишен

16-годишно момче е било задържано във връзка със смъртоносната пукотевица на станция на метрото в Ню Йорк по време на час пик по-рано тази седмица, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
Тийнейджърът е един от тримата обвинени стрелци, търсени за стрелбата на 13 февруари, която съгласно управляващите е резултат от спор сред две враждуващи банди, качили се на един трен на разнообразни станции. 

Първите изстрели са създадени, когато влакът е дошъл на гарата в Бронкс малко преди 17:00 ч. и стрелбата е траяла на претъпкания перон, до момента в който пасажерите са бягали. По-късно управляващите откриват 19 гилзи, три от които са вътре въввагона на метрото, съобщи по-рано тази седмица началникът на детективите в нюйоркската полиция Джоузеф Кени.

35-годишният мъж, разпознат като Обед Белтран-Санчес, е умрял, откакто е бил прострелян в гърдите. Други петима души, на възраст от 14 до 71 години, бяха ранени. 

Служители на полицията на Ню Йорк са арестували 16-годишния обвинен към 11 ч. в Бронкс. Той е арестуван в очакване на обвинявания.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР