16-годишният син на казахстанския бизнесмен Марат Оспанов вдигна по тревога

...
16-годишният син на казахстанския бизнесмен Марат Оспанов вдигна по тревога
Коментари Харесай

Милионерски наследник избяга от дома си в Белащица, вдигна полицията накрак

16-годишният наследник на казахстанския предприемач Марат Оспанов подвигна по паника пловдивската полиция, изчезвайки от вкъщи си.  Младият Ерали дошъл преди месец и половина от Астана – столицата на Казахстан, където живее с майка си. Той се настанил в къщата на татко си в село Белащица, като множеството време прекарвал на картинг пистата, където упражнявал. Напрежението сред татко и наследник обаче бързо ескалирало, като младежът търсел разнообразни аргументи, с цел да се скара с татко си. Заявил, че е алергичен към животни и изискал лабрадорът, който Оспанов отглеждал, да бъде махнат от къщата. След като желанието му било изпълнено, младежът се оплакал, че киха от растенията, които порастват на двора. В следствие се оказало, че в основата на цялото възмущение е дамата, с която татко му живее от известно време, написа trafficnews.bg.

Ерали декларирал, че живее в непрестанно стрес и се притеснява, че сърцето му няма да издържи. Прекарвал дните си заключен в стаята за посетители, като си поръчвал храна по телефона, най-вече от ресторанта на татко си – „ Ла Веранда” на стълбите на Каменица.

В събота вечерта той излязъл от къщата и не се прибрал. Разтревожени, околните му го издирвали цяла нощ, а на сутринта подали тъжба в полицията. Тийнейджърът се прибрал на идващия ден, като декларирал, че е прекарал нощта на един от хълмовете в покрайнината на Белащица. Заявил на татко си, че не желае да живее повече във фамилната къща и изискал да бъде настанен в резиденцията „ Алхимика”.

Бизнесменът изрично отказал, като вместо хотелска резервация, му резервирал билет за Астана.

Оспанов живее от близо 10 години под тепетата и развива сериозен бизнес. Инвестира в ресторантьорски бизнес, Водноелектрическа централа и парцели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР