16-годишната Сузанита става все по-палава и все по-разюздана. Непълнолетната звезда

...
16-годишната Сузанита става все по-палава и все по-разюздана. Непълнолетната звезда
Коментари Харесай

Няма оправия с нея! След като си показа гърдите в нета, Сузанита си нашари дупето с надпис: „Да, татенце“!

16-годишната Сузанита става все по-палава и все по-разюздана. Непълнолетната звезда си татуира… дупето, разбра HotArena.

Малко преди този момент тя втрещи всички, като си сподели циците на голо в обществените мрежи. Щерката на Орхан Мурад от дълго време е луднала по това да рисува тялото си. Гърбът й, единият й крайник и едната й ръка са татуирани съвсем напълно.

Досега най-скандалната й рисунка бе автомат. Сузанитка реши да разбие всички табута и смъкна дънките за най-интимния си татус. Дори остана единствено по черна тънка прашка и голо барабанче, с цел да покаже надписа, който си е татуирала. На задните й елементи е изписано „ Yes daddy ”, което в превод от британски значи „ Да, татенце “.

Посланието надали е ориентирано към татко й – известния музикант Орхан Мурад. По-скоро е палаво послание към гаджетата и любовниците й, които съумеят да стигнат до заветната татуировка.

У нас е наложително малолетните да показват декларация от родител, а в случай че са под 16 години, наличието на аставник е наложително. Голяма част от татуистите нарушават това предписание и шарят на воля младежите.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР