16-годишната дъщеря на Синди Крауфорд следва стъпките на майка си

...
16-годишната дъщеря на Синди Крауфорд следва стъпките на майка си
Коментари Харесай

Дъщерята на Синди Крауфорд стана манекенка

16-годишната щерка на Синди Крауфорд следва стъпките на майка си в стилния бизнес.

Бившата манекенка отбрани решението си да разреши на щерка си Кая да влезе в сектора. Бившата манекенка разяснява рецензиите, които бяха отправени по неин адрес, че една виновна майка, осведомена с този бизнес, няма да разреши на щерка си да дефилира толкова млада. Крауфорд съобщи, че се тормози повече за Кая, когато кара, в сравнение с когато е на подиума.

Кая направи стилния си дебют в седмицата на модата в Ню Йорк предишния месец, единствено няколко дни откакто навърши 16 години, и от този момент взе присъединяване в няколко фешън ревюта.

„ Искаше ми се да забави стъпките си в тази посока още една-две години, само че възрастта й е естествена за пускане в този бизнес. Добре е за децата ми, че аз съм осведомена със света на модата и считам, че няма по-добър съветник от мен “, съобщи Крауфорд.

Синди и Кая дефилираха дружно на ревюто в респект на Джани Версаче в седмицата на модата. В него взеха присъединяване моделите на 90-те Клаудия Шифър и Наоми Кембъл и се включиха настоящи модели като Кая, Джиджи и Бела Хадид и Кендал Дженър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР