16 души пренощуваха на жп гара Стара Загора. До случката

...
16 души пренощуваха на жп гара Стара Загора. До случката
Коментари Харесай

Влак не изчака пътниците си и ги остави цяла нощ на жп гара

16 души пренощуваха на жп гара Стара Загора. До случката се стига, откакто трен не ги изчака и ги остави без транспорт. За случая описа в ефира на Радио Стара Загора един от пасажерите - Николай Тодоров. 

" В 22:20 ч. тръгнахме с влака Русе-Бургас, който е с прехвърляне в Стара Загора. Пристигнахме на старозагорската гара със забавяне от половин час в 3:41 мин. Влакът за Бургас е тръгнал минути по-рано без нас ", показа Тодоров. Той описа, че всички пасажери са си закупили онлайн билети и нямат никаква виновност за изпускането на прекачването за Бургас. По този метод хората, измежду които дами, деца и задгранични жители, са останали до сутринта на старозагорската гара. " Отношението на чиновниците на гарата, както и на телефонните услуги на БДЖ, беше доста неприятно към нас. Осигуриха ни 2 стаи с по 3 кревати, които бяха под всякаква рецензия, и по този начин изкарахме нощта ", сподели още той. 

Към (11.14 часа) пасажерите към този момент са се качили на бързия трен за Варна. На тях им следва още едно прехвърляне в Карнобат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР