16 245 заявления за локално платено паркиране от физически и

...
16 245 заявления за локално платено паркиране от физически и
Коментари Харесай

Призовават варненци да подават онлайн документи за синята зона

16 245 заявки за локално платено паркиране от физически и юридически лица и за електрически коли за синята зона във Варна са подадени за интервала от 29.06.2022 година до 28.06.2023 година, оповестяват от общинското дружество „ Общински паркинги и синя зона “ за Moreto.net.

От тях 3281 са подадени онлайн посредством уеб страницата на Оперативна програма „ Общински паркинги и синя зона “ - vpm/login " target= " _blank " rel= " nofollow " > vpm/, а 13 341 броя в Центъра за административно обслужване на адрес ул. " Александър Рачински " № 29.

От Общинското сдружение напомнят, че по-лесният метод е за подаване на документи онлайн в сайта vpm/login " target= " _blank " rel= " nofollow " > vpm/.

След регистрация се изисква:

- Попълване на заявление;

- Прикачване на файл -  нотариален акт или различен документ, удостоверяващ собствеността на жилищния парцел, или контракт за наем;

- Прикачване на файл –  регистрационен ваучър на ППС.

 

При подаване на заявление в Центъра за административно обслужване се показват следните истински документи за информация:

- Лична карта или уверение за непрекъснато или дълготрайно пребиваване;

- Свидетелство за регистрация на ППС, в което адресът, посочен в бранш С 2.3 или С.3, е еднакъв с непрекъснатия адрес на притежателя на същото ППС;

- Документ, доказващ годното правно съображение за прилагане на ППС при положение, че жителят не е собственик; 

- Нотариален акт за благосъстоятелност или различен документ за благосъстоятелност на обособения жилищен парцел или контракт за наем на обособения жилищен парцел.

 

Разрешение да употребяват услугата локално платено паркиране се дава в период до 15 работни дни, след показване на нужните документи.

 

Повече информация тук: 

 

Телефон за информации: 070 070 352
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР