157 гола паднаха в 17-те срещи от четвъртия кръг на

...
157 гола паднаха в 17-те срещи от четвъртия кръг на
Коментари Харесай

Порто поведе в класирането на Premier лигата от АМФЛ-Варна

157 гола паднаха в 17-те срещи от четвъртия кръг на четирите дивизии от Аматьорската мини футболна лига-Варна.

Premier лига
Порто-Ди Ес поведе в класирането на Premier лигата от АМФЛ-Варна, откакто в дуел от четвъртия кръг би с 6:3 Gossip Bar. Така отборът на Атанас Стоянов събра 10 точки и е с 1 повече от своите съперници. Двубоят бе равносилен до 20-ата мин. на първото полувреме, до която " португалците " на два пъти повеждаха, а противникът им изравняваше. След това водачът поведе с 5:2, а най-после двата отбора си размениха по още едно попадение за крайния резултат. К. Иванов и Златев вкараха по два гола, Богданов добави един, а Каменов означи в личната си врата. Той се разписа и за своя отбор, като другите две попадения за " клюкарите ", които към момента нямат извоювана точка, бяха дело на Давидов и Христов. Зеленина загуби първи точки, откакто падна с 5:8 от МФК Тича. Това стана, макар че възпитаниците на Димитър Димитров водеха с 4:1 на полувремето. Николай Димитров откри резултата в 6-ата мин., а Стайков изравни в 13-ата. До почивката с нови два гола на Димитров и един на Али " зелените " дръпнаха с 4:1. През втората част обаче МФК Тича бе цялостен стопанин на терена и вкара 7 гола против единствено 1 за своя противник. С хеттрик изригна Ивайло Станчев, два пъти прецизен бе Атанасов, а по един път - Василев и Стайков. Това бе първа победа за тичанци, които имат и един отсрочен мач. МФК Балерини и Атлетик (Провадия) записаха минимални победи на терените на стадион " Спартак ". Балерините записаха втори триумф, откакто надиграха с 2:1 МФК Монтана. Двубоят бе много оспорван, а през първото полувреме голове не паднаха. Резултатът бе открит от Георгиев, който бе прецизен в 30-ата мин. Само 4 по-късно Радев съумя да изравни, само че Гайдарджиев донесе трите точки на своя отбор с гол в 45-ата мин. Атлетик (Провадия) пък обърна The Unity с 5:4, откакто на полувремето губеше с 0:2. И двата гола за " единството " през първите 25 минути вкара Тончев. След почивката провадийците направиха 4:2 с попадения на Коев, Николов и Михалев (2). The Unity съумя да изравни с 2 гола на Драганов, вторият от които падна минута преди края. В последните секунди Миланов донесе първите три точки на своя отбор.

Лига 1
Лудогорец Доброплодно загуби първи точки в Лига 1, откакто в мач от четвъртия кръг приключи 4:4 с Валекс, само че остава водач с 10 пункта. " Орлите " повеждаха на три пъти в резултата с голове на М. Димитров в 4-ата мин., и на Радев в 7-ата и 22-ата. И в трите случая противникът им успяваше да изравни, като попаденията бяха дело на Симеонов (6`), Нанев (12`) и Петров (27`). Валекс поведе за първи път, откакто Нанев направи 4:3 в 31-ата мин., само че Н. Димитров оформи крайния резултат в 48-ата. Интернационал записа третия си триумф в Лига 1, надигравайки безапелационно с 8:1 Castalia. С по три гола за разгрома се регистрираха Парашкевов и Арсовски, а два пъти прецизен бе Жеков. Почетното попадение за противника бе дело на Попов. Godzila записа втора победа - с 9:2 Мачкай Гришо. Ангелов вкара 4 гола за триумфа, Йолов добави 3, а Кирилов и Аспарухов се разписаха по един път. Почетните два гола за почитателите на българския тенисист вкара Асад. В доста трагичен мач ZARAFA Team и Спейс Тийм приключиха 5:5. Даката откри за " космонавтите ", само че с хеттрик на Кирилов противникът им докара нещата до 3:1. Букоев съумя да понижи и на полувремето резултатът бе 3:2. След почивката Иванов бе прецизен на два пъти за ZARAFA. Спейс Тийм обаче не се съобщи и с три гола на Букоев се добра до точката. Кавалер разруши Дебелият балет с 10:2. Христов и Тончев осъществиха по три попадения за триумфа, Радев вкара два, а Русев и Абрашев - по един. Тончев си означи и автогол, а другото попадение за " балета " вкара Стайков.

Лига 2
В Лига 2 МФК Монтана записа трета победа и поведе в класирането. В този четвърти кръг възпитаниците на Красимир Кузманов биха с 6:2 Новаците. Първото полувреме приключи 2:2, а след почивката монтанчани осъществиха четири безответни гола. Йончев и Иванов се разписаха по два пъти за триумфа, а по един път точни бяха Средков и Владимиров. За Новаците, които към момента нямат извоювана точка, вкараха Иванов и Георгиев. ДРЪЗКИ взе инфарктна победа над Red Partners с 5:4. " Моряците " поведоха с 2:0 посредством Ахмед и автогол на Попов. Кардашев понижи, Дамянов повиши на 3:1 а Георгиев върна още едно попадение за " алените " до почивката. През втората част Ахмед направи задатъка на отбора си 2 гола, само че Кулаксъзов и Кардашев изравниха за Red Partners. Минута преди края Балев донесе триумфа на ДРЪЗКИ, който е втори във краткотрайното класиране. МФК Импакт би Сборката с 5:3. Символичните посетители повеждаха на два пъти с по два гола разлика - 2:0 и 3:1, само че в последна сметка Импакт съумя да направи поврат и да стигне до втория си триумф в лигата. Головете за успеха вкараха Кателиев, Данков, Георгиев, Андреев и Славчев, а за изгубилия отбор се разписаха Динев (2) и Ариф. Феникс реализира първата си победа, като би с 5:3 iGaming. Хеттрик за триумфа осъществя Йорданов, а 2 гола вкара Енчев. За " геймърите " които не се дадоха елементарно в този мач, точни бяха Камберов на 2 пъти и Атанасов.

Лига 3
АФК Спартан би за четвърти следващ път в Лига 3, като този път се оправи с DevLabs, побеждавайки със 7:2. Сали осъществя хеттрик, Христов вкара два пъти, а по един път се разписаха Филипов и Гочев. За " лаборантите " точни бяха Панчев и Стоянов. Хитстрой също продължава без неточност, само че отборът е изиграл единствено 3 срещи до момента. В този четвърти кръг играчите на Георги Георгиев биха Пластхим (Аксаково) с 6:4. Дежурните си два гола вкара Д. Петров, Радомиров също се разписа два пъти, а по един път - Исметов и Николов. За изгубилите точни бяха Н. Стоянов (2), Вангелов и Атанасов. Тангра надигра с 8:5 Джамайките с четири гола на Иванов, да на Николов, и по един на Николаев и Георгиев. За " ямайците ", които не се дадоха елементарно, и първо поведоха, а след това два пъти изравняваха, головете бяха дело на Иванов (2), Ганев (2) и Янков. Fratelli и Искра направиха зрелищно тъждество - 4:4. " Братята " повеждаха три пъти в резултата след два гола на Дервиш и един на Ахмед, само че противникът им всякога успяваше да изравни посредством Мехмедов, Капсъз и Юсуфов. Искра за първи път съумя да поведе в 42-ата мин. посредством Диди, а 2 по-късно Дервиш оформи хеттрика си и крайния резултат. Двубоят сред Las Bellas и VaLentiS бе отсрочен поради гръмотевичната стихия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР