1544 многофамилни жилищни сгради в страната са обновени по Националната

...
1544 многофамилни жилищни сгради в страната са обновени по Националната
Коментари Харесай

1544 сгради обновени по програмата за енергийна ефективност

1544 многофамилни жилищни здания в страната са актуализирани по Националната стратегия за енергийна успеваемост, оповестяват от Министерство на районното развиване и благоустройството.

По други 220 от общо 2022 здания със подписани контракти за целево финансиране с Българската банка за развиване се извършват строително-монтажни работи. Още 224 са на стадий проучване.

Най-много здания са осъществени към 30 ноември 2018 година в община Бургас - 197. Там подписаните контракти са общо 205, като по последните 8 здания текат строителни работи.

В община Благоевград са актуализирани всички 143 многофамилни жилищни здания , за които са подписани контракти за целево финансиране.

Реновираните блокове в Хасково са 77. В общината са подписани общо 110 контракта за повишение на енергийната успеваемост на многофамилни жилищни здания. Още 8 са в стадий на строителство, други 16 - на стадий проучване.

Обновителните действия по 71 от общо 75 здания със подписани контракти за целево финансиране от програмата в Стара Загора са изпълнени . По последните 4 текат строителни работи.

В Пазарджик са приключени всички 41 здания със подписани контракти за възобновяване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР