1500 лв. парична гаранция е мярката за неотклонение, която Районен

...
1500 лв. парична гаранция е мярката за неотклонение, която Районен
Коментари Харесай

Парична гаранция за пияния полицай от Бобов дол, причинил катастрофа

1500 лева парична гаранция е мярката за неотклонение, която Районен съд – Кюстендил дефинира на служителя на РУ-Бобов дол, обвинен за ръководство на МПС след приложимост на алкохол.

Обвинението против 49-годишния К. М. е притеглен като обвинен за ръководство на МПС след приложимост на алкохол и за нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата, като по несъобразителност е предизвикал обилни имуществени вреди на лек автомобил, благосъстоятелност на Б.С.

Съдът не почете настояването на Районна прокуратура - Кюстендил за взимане на най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, а отбраната пледира за мярка „ Подписка “.

„ По делото липсват данни и доказателства, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие или извърши друго закононарушение, и да осуети воденото против него следствие. Същият работи в системата на Министерство на вътрешните работи, фамилен, с дете, с адресна регистрация и местоживеене в гр. Кюстендил. Не са налице предпоставките на член 63, ал.1 от Наказателно-процесуален кодекс за взимане на най- тежката мярка за неотклонение “, показва в претекстовете си съдът, под председателството на арбитър Чавдар Тодоров.

Определението на районен съд – Кюстендил предстои на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил, в 3- дневен период, считано от през днешния ден.

В понеделник в село Горна Гращица, по ул. „ Ленин “ служителят на реда управлявал лек автомобил „ Шкода “ с централизация на алкохол в кръвта си 2, 07 на хиляда, не е дал преимущество и блъснал лек автомобил „ Опел “, благосъстоятелност на Б. С.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР