150 полицаи от различни структури са ангажирани в издирването на

...
150 полицаи от различни структури са ангажирани в издирването на
Коментари Харесай

Над 150 полицаи и антитерористи търсят 55-годишният мъж, стрелял по съсед

150 служители на реда от разнообразни структури са ангажирани в издирването на 55-годишния Бейсим Реджеб Салиф, който стреля по собствен комшия през вчерашния ден вечерта в хасковското село Сърница и се укри. Началникът на хасковската полиция ст.комисар Венцислав Кирчев изясни, че той има бойно оръжие в себе си и при снощната кавга е ранил жена. 

Издирваният мъж е на 55 години, заяви по-рано през днешния ден кметът на Сърница Кемал Кемал пред. Късно нощес мъжът е почнал да стреля против съседа си с пушка, а разногласието е бил за овце. Кемал описа още, че Бесим е пастир и някогашен пандизчия, с голям брой престъпни прояви.
Издирват тежко въоръжен, някогашен пандизчия в Хасковско
Министерство на вътрешните работи търси тежко въоръжен мъж от село Сърница, Хасковско. За това удостовери кметът на обитаемото място Кемал Кемал. За Actualno.com той...



Салиф бил атакуван от свои съседи, като извадил нож и с него нанесъл прорезни рани по ръката на един от тях. След това извадил противозаконна пушка и стрелял по 43-годишен мъж и избягал. Според полицията става дума за опит за ликвидиране.

Салиф избягал в гориста околност, като оръжието било открито, само че Кирчев посочи, че търсеният има в себе си друга пушка и се счита за рисков. Има регистрации за обири и незаконно държане на взривни субстанции. Не са правилни информациите, че се е барикадирал в къща.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР