150 000 лева гаранция - това е окончателното решение на

...
150 000 лева гаранция - това е окончателното решение на
Коментари Харесай

Приближен до Цветан Василев адвокат е с гаранция от 150 000 лева

150 000 лв. гаранция - това е окончателното решение на Апелативния профилиран углавен съд по делото против един от доближените до банкера Цветан Василев юристи - Лазар Карадалиев.
На първа инстанция гаранцията беше тройно по-малко, само че в последна сметка беше увеличена до сериозен размер. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Карадалиев отиде на съд по обвиняване за пране на пари. Специализираната прокуратура заяви публично, че повдига обвинявания за пране на пари на трима столични юристи и чиновник в адвокатска адвокатска фирма, като обвиняването касае проведена незаконна група. " Събраните досега доказателства сочат, че групата е работила от 2014 година. За користните си цели участниците употребявали следени от тях юридически лица, регистрирани на подставени лица в България, както и в офшорни зони – разполагащи с открити сметки в български банки. Пълномощници на тези компании теглили или нареждали преводи по избрани сметки на средства, добити от незаконна активност ", изясни прокуратурата.
Какво сподели самият Карадалиев за това - припомнете си ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР