15-ят слънчев ден е време за откровения и пробуждане на

...
15-ят слънчев ден е време за откровения и пробуждане на
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреждава: Мъжете да се вслушват в женското мнение и да изпълняват безпрекословно поставените задачи

15-ят безоблачен ден е време за откровения и събуждане на качествата, в което се уважава жената-майка. Атмосферата на този ден е проникната от естетика и обич. Днес би трябвало да се концентрирайте не върху материалните каузи, а върху връзките с хората, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. 15 безоблачен ден е предопределен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. В този ден постоянно стават събития, които дефинират по-нататъшната орис на индивида. Но подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви. И освен персоналният “, изяснява Ивелина Пенчева. Стихията Земя дава отговор на първо място за материалната страна на живота, прибавя тя.

„ Това е и ден за единство на индивида с Природата. Добре е да се прекара известно време измежду нея и човек да се зареди с сила. Денят е добър за тези, които са осъзнали своето предопределение в живота, своята неповторимост и неповторими качества. Всичко в този ден би трябвало да носи наслада. Бъдете мъдри, скромни, реалисти и подготвени всеки миг да преоцените обстановката и да се преориентирате! Бъдете поредни в делата и постъпките си “, поучава астрологът.

„ Това е самобитен женски ден. Мъжете би трябвало да почитат и почитат дамите. Към всяка дама би трябвало да се отнасят с изключително внимание и уважение. Жената се смята през днешния ден за стопанка на ситуацията. Мъжете би трябвало да се вслушват в нейното мнение и да извършват категорично. Да се доверяват на женската вътрешен глас! Спорове с жена в този ден са знак за причиняване на зло към Небето “, предизвестява Ивелина Пенчева.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

„ Това е ден за откровения и събуждане на невероятни качества. Дава опция да се прояви в човек благодатта. Добър ден за подписване на съюзи. Освобождавайте се от всичко излишно, от остарели канони и правила. Препоръчва се влажно разчистване на дома, изкъпване, подкастряне. Добре е да се подготвят медикаменти и настойки. Работата в този ден би трябвало да носи наслада, другояче се откажете от нея! Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията “, поучава астрологът.

„ Не би трябвало да се напрягате, да не се подвига тежко и да се заобикаля тежката работа! Да не се пали огън в гората! Никакви парични-финансови интервенции в този ден да не се правят! Не се напрягайте, не се претоварвайте и не вдигайте тежести “, прибавя тя.

„ Препоръчва се в менюто ви да има мед, сокове, плодове. Да се употребяват повече цитрусови плодове! Старайте се по-малко облекла да обличате, да се заобикаля парадността.! Препоръчва се оранжево и сребристо “, поучава астрологът.

„ Сънищата са оракулски. Сън, обвързван с водата, може да се одобри като знак от ориста за триумфи, пари, награди. Да видите небето и да летите насън значи подсилване на здравето. Прием на храна – положително уведомление, помощ. Да видите дреха и по какъв начин я обличате – знак за пътешестване, промени. Не е хубаво да виждате животни и птици насън. Да галите куче – знак за изменничество от близки хора, котка – измама и кражба “, прибавя астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР