15 водещи американски компания с амбиции за инвестиции в България.

...
15 водещи американски компания с амбиции за инвестиции в България.
Коментари Харесай

Интерес към България: 15 водещи американски компания с амбиции за инвестиции у нас

15 водещи американски компания с упоритости за вложения в България.
Техни представители и американския дипломат у нас Кенет Мертен се срещнаха с президента Румен Радев.

Географско състояние на България, налозите, човешки капацитет и вероятност на фона на динамичните районни и световни процеси са единствено част от опциите в България, сподели президентът.

„ Първите ни срещи с дипломат Мертен при неговото идване и първите ни диалози бяха фокусирани предпочитано в посока задълбочаване на икономическото и капиталово съдействие като основен детайл от стратегическото партньорство сред България и Съединени американски щати “, съобщи Румен Радев.

„ Ние имаме вяра, че тесните стопански връзки могат да доведат до разцвет и за България, и за Съединени американски щати. За нас България е на основна георграфска позиция в Европа, а като член на Европейския съюз играе основна роля във взимането на решения “, сподели Кенет Мертен, дипломат на Съединени американски щати в България.

Къде се намира град Нинбо и с какво е значим за връзките сред Китай и България

Желанието на бизнеса оттатък Океана да посети персонално България е било огромно. 

„ Не мога да ви опиша какъв брой разчувствани са фирмите за това, че са тук. Те ме молеха да се провежда делегация за България при първа опция. Чакахме верния миг, към този момент има и работещо държавно управление и това е съвършеният миг за посещаване “, Ерик Стюарт, Американо-централноевропейската бизнес асоциация.

Интересът е от компании в сферите на биотехнологиите, медицината и финансите, само че и на защитата и Космоса -  като колоси в самолетостроенето и производството на дроновете.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР