15-то изложение Китай – АСЕАН ще се проведе от 12

...
15-то изложение Китай – АСЕАН ще се проведе от 12
Коментари Харесай

15-то изложение Китай - АСЕАН ще предостави услуги за „Един пояс, един път

15-то ревю Китай – АСЕАН ще се организира от 12 до 15 септември в гр.Наннин. Вчера в интернационалния конферентен център на Наннин генералният секретар на секретариата на ревюто Уан Лей съобщи пред медии, че сега подготовката за мероприятието върви обикновено, предава bulgarian.cri.cn.

Той сподели, че ръководителите на Китай и страните от АСЕАН ще вземат участие в ревюто. Премиерът на Камбоджа Хун Сен за 11-и път ще бъде отпред на делегацията от страната. Официални представители на ниво министри от Китай и 10-те страни от АСЕАН и бизнес водачи от най-силните 500 компании в света също ще се включат в ревюто. Тази година ще се проведат 35 форума на високо равнище и ще бъдат добавени два нови, свързани със незабавните интервенции по избавяне и морските каузи.

Уан Лей съобщи, че Танзания, която е страна от обсега на Морския път на коприната, ще бъде специфичен сътрудник на ревюто. То планува и провеждането на 80 търговско-икономически събития, срещи за продан сред китайски и задгранични компании. За първи път по време на ревюто ще се организира гала по подписването на меморандум за съдействие сред ревюто и търговски камари от чужбина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР